Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
11.09.2020
Produkty NaturFarm
Produkty od společnosti NaturFarm budou naskladněny 14.-15.9. čili všechny objednávky s těmito produkty budou vyřízeny k těmto datům.    Děkujeme za... číst celé
31.07.2020
Alternativa jídla při sportu, na cestách?
Alternativa jídla při sportu, na cestách? Máme řešení jménem Rychlovka.  super zdravé a hlavně super dobré jídlo do ruky.  číst celé
31.07.2020
Je libo pstroužek?
Pstroužek na kyselo je teda pořádná mňamka, ale co teprve z panských sádek? Už objednávejte ať ochutnáte tu slast v puse.  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Info k nákupu

Vážení zákazníci a obchodní partneři,

Naše služba BEDÝNKA je nově přístupna i na několika pravidelných linkách. 

Seznam rozvozů: 

  • Janské Lázně 
    • Každý všední den
  • Radvanice - Stárkov - Jívka
    • Každý pátek
  • Dvůr Králové nad Labem
    • Každé úterý a čtvrtek 
  • Hostinné
    • Každé úterý a čtvrtek 
  • Svoboda nad Úpou - Maršov 
    • Každý všední den 
  • Žacléř
    • Každý všední den
  • Trutnov +10km 
    • Každý všední den 
    • Při objednávce do 10:00 je rozvoz uskutečněn ještě tentýž den 

1 - V detailu nebo v boxu produktu proklikněte na tlačítko "Koupit". U bedýnek je možno skrze poznámku změnit 2 produkty v bedýnce. 

2 - Produkt se přesune do košíku. V horní čísti obrazovky uvidíte Vámi utracenou částku. 

3 - Po zhotovení nákupu zvolte způsob dodání a způsob platby. Při objednávkách pod 399 Kč je jednotné poštovné 150 (Kurýr Trutnov 100 Kč pod nákup 250 Kč). Nad 399 Kč máte dopravu zdarma. 

4 - V následujicím kroku vyplňte údaje, na jaké má být zásilka doručena. Trutnov, Žacléř, Svobodu nad Úpou, Janské Lázně zavážíme každý den. Jinak jsou stanovené rozvozové dny. 

5 - Dokončete objednávku.

6 - Vyčkejte na vaší zásilku, která je u vás nejdéle do 24h. 

7 - Časy rozvozů jsou mezi 14-18:00. Dá se domluvit i v jinou hodinu. 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Zelenina-drinks., se sídlem v Trutnově, IČ 260 07 622, zapsaná u krajského soudu v HK , oddíl C, vložka 19736 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • telefonní kontakt
    • adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu obchod@zelenina-drinks s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Kde nás najdete

Zelenina-drinks s.r.o.

Mírová 661, 54102 Trutnov

Kontakty
Logo
Robert Plecháč
Robert Plecháč
Robert Plecháč
(Po-Pá, 9-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz