Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
11.09.2020
Produkty NaturFarm
Produkty od společnosti NaturFarm budou naskladněny 14.-15.9. čili všechny objednávky s těmito produkty budou vyřízeny k těmto datům.    Děkujeme za... číst celé
31.07.2020
Alternativa jídla při sportu, na cestách?
Alternativa jídla při sportu, na cestách? Máme řešení jménem Rychlovka.  super zdravé a hlavně super dobré jídlo do ruky.  číst celé
31.07.2020
Je libo pstroužek?
Pstroužek na kyselo je teda pořádná mňamka, ale co teprve z panských sádek? Už objednávejte ať ochutnáte tu slast v puse.  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Info k nákupu

Vážení zákazníci a obchodní partneři,

Naše služba BEDÝNKA je nově přístupna i na několika pravidelných linkách. 

Seznam rozvozů: 

  • Janské Lázně 
    • Každý všední den
  • Radvanice - Stárkov - Jívka
    • Každý pátek
  • Dvůr Králové nad Labem
    • Každé úterý a čtvrtek 
  • Hostinné
    • Každé úterý a čtvrtek 
  • Svoboda nad Úpou - Maršov 
    • Každý všední den 
  • Žacléř
    • Každý všední den
  • Trutnov +10km 
    • Každý všední den 
    • Při objednávce do 10:00 je rozvoz uskutečněn ještě tentýž den 

1 - V detailu nebo v boxu produktu proklikněte na tlačítko "Koupit". U bedýnek je možno skrze poznámku změnit 2 produkty v bedýnce. 

2 - Produkt se přesune do košíku. V horní čísti obrazovky uvidíte Vámi utracenou částku. 

3 - Po zhotovení nákupu zvolte způsob dodání a způsob platby. Při objednávkách pod 399 Kč je jednotné poštovné 150 (Kurýr Trutnov 100 Kč pod nákup 250 Kč). Nad 399 Kč máte dopravu zdarma. 

4 - V následujicím kroku vyplňte údaje, na jaké má být zásilka doručena. Trutnov, Žacléř, Svobodu nad Úpou, Janské Lázně zavážíme každý den. Jinak jsou stanovené rozvozové dny. 

5 - Dokončete objednávku.

6 - Vyčkejte na vaší zásilku, která je u vás nejdéle do 24h. 

7 - Časy rozvozů jsou mezi 14-18:00. Dá se domluvit i v jinou hodinu. 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Zelenina-drinks., se sídlem v Trutnově, IČ 260 07 622, zapsaná u krajského soudu v HK , oddíl C, vložka 19736 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Kde nás najdete

Zelenina-drinks s.r.o.

Mírová 661, 54102 Trutnov

Kontakty
Logo
Robert Plecháč
Robert Plecháč
Robert Plecháč
(Po-Pá, 9-18 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz